Home

Paisje Profesionale

Gama e gjere e te gjitha paisjeve me profesionale ne sekontorin e guzhines e ben kompanine tone lider. Paisjet me cilesore dhe me kualitetin me te larte, bejne qe cdo kuzhine te kete cilesi maksimale ne gatim dhe ne sherbim.

Histori Biznesi

Miresevini ne D&T

Origjina Angleze e paisjeve ben qe kualiteti dhe cilesia te jene pikat me te forta te kompanise tone.

Me me shume se 20 vite ne treg, klientet tane shqafin nje shenje besimi te forte, cdo produkt per guzhinat vjen me garanci dhe asistence teknike ne cdo moment dhe ne cdo koh.

Foto nga ambientet e kompanise

Klikoni butonin per te pare me shume dhe do te gjeni foto te ambienteve bashkekohore te kompanise tone.

Guzhina te kompletuara ne D&T

Kontaktoni ne numrin e telefonit per porosi

Contact

Per te gjithe vizitoret e faqes tone qe duan te vizitojne ambientet tona.

Oraret e pune

Hene – Shtune : 8:00 – 18:00
Diel : 8:00 – 14:00

Location

Autostrada Fushe Kruje- Shkoder Km 1, perballe kastratit

Porositni

068 206 8595
dtalbania@gmail.com

Fushe Kruje
Albania

Rruga nacionale Fushe Kruje- Shkoder Km1

Tirane

Tirana e re prane fabrikes se miellit