Përshkrimi

D&T Catering Albania shpk  operon në sektorin e mobiljeve dhe elektroshtpiakeve për bare dhe restorante. D&T Catering Albania shpk ka eksperiencë të gjatë ne tregun e pajisjeve për restorante dhe bare. Bashkëpunon prej vitesh me kompani prestigjoze, duke sjellë në këtë mënyrë pranë klientit zgjedhje inovatore për baret dhe kuzhinat e restoranteve tuaja. Pranë kompanisë D&T Catering Albania shpk do të gjeni: pajisje kuzhine, soba, friteza, zgara, frigorifere e një larmishmëri të gjërë produktesh. Në të gjithë këtë gamë produktesh janë zgjedhur lideret e tregjeve nderkombetare të produkteve për kuzhinat e restoranteve dhe bareve për të plotësuar cdo kërkesë të klientëve nga më te vegjlit deri tek strukturat industriale, të cilat karakterizohen për lehtesi në përdorim dhe në higjenë.  D&T Catering Albania shpk garanton suksesin në kuzhinën tuaj.

 

Çfarë ofron 

Kompania  D&T Catering Albania shpk ofron shumë mundësi zgjedhjeje për restorante, nga konservimi pregatitja e produkteve deri në larje me lavastovilje, projekte për të ndihmuar shefat e kuzhinave që të shprehin sa më mirë aftesitë dhe krijimtarinë e tyre në gatim.
Pajisjet e gazit
Sobe me vatra dhe furre, furre gazi me kate, furre gazi e vogel, furre gazi me avull, furre gazi per pica, vater teke gazi, salamander gazi, pjekese pulash, gjiro fastfood, friteze dopjo me kabinet (ndezje me bateri), friteze teke (ndezje me bateri), friteze teke me kabinet (ndezje me korent), friteze dopjo me termostat mbi tavoline, friteze teke me termostat mbi tavoline, friteze dopjo e thjeshte mbi tavoline, zgare gazi me kabinet e kromuar, zgare gazi me kabinet me viza, zgare me gure vullkani, zgare gazi pa viza mbi tavoline.

Frigoriferet
Frigorifer inoxi (ngrires+freskues), frigorifer inoxi me 3 dyer, frigorifer inoxi me 2 dyer, frigorifer inoxi me 1 dere, frigorifer inoxi me 3 dyer xhami,  frigorifer inoxi me 2 dyer xhami, frigorifer inoxi me 3 dyer xhami dhe 3 inoxi, frigorifer mural freskues, figorifer me dy dyer xhami freskues, frigorifer freskues, frigorifer me 2 dyer xhami i shkurter, banak pasticerie katror, mini banak pasticerie, banak reklamues, frigorifer arke freskues, bango kuzhine, bango me tasa inoxi , bango inoxi me tasa me suprin mermeri 1.8m, prodhues akulli 18 kg.
Elektriket
Brumatice per biskota, brumatice mikser 10-20-60 litra, prersese perimesh dhe djathi, qeruese patatesh, makine mishi  NR 32-NR 22-NR 12-NR 08, mikser kombinat, fetatrice sallami (thike 300 mm e madhe), fetarice sallami (thike 275 mm e mesme), fetatrice sallami (thike 250 mm e vogel), sharre mishi.
Ngrohesit
Banjomari komplet me kabinet, ngrohes banjomarie me kabinet, mbajtese e lugeve, pirunjeve, thikave te banjomarise, kendi banjomarise, ngrohes byrekesh, ngrohes pjatash, ngrohes byrekesh i hapur, ngrohes patatesh, ngrohes me pllake alumini, minisalamander korenti, zgare korenti, toste korenti, prozhektor te vegjel dhe te medhenj 

Metaliket     
Lavaman me 3 gropa (2 gropa+1 shesh;1 grope+1 shesh-1 grope tek), tavoline pune inoxi 2m-1.8m, 1.5m-1.3m, 1.2m-1m, tavolina pune inoxi me mbushje 1m -1.5m , 1.8m -2m, rafte teli, rafte inoxi, shtrethe muri 1.3m , 1.5m  (sergjen), tavoline kasapi (suprin druri kembe metalike), karroce per pastrim mbeturinash, karroce sherbimi, kazan per shkrirje mishi me rrota, karroca me kate, karroce per tava kuzhine, tavoline bari, suprina bangoje.


Ventilatoret
Freskuese me sprucim uji, freskuese me 3 helika te trasha, freskuese me 3 helika te holla, freskuese e zakonshme, freskuese muri me 2 helika, freskuese  tavani, freskuese e madhe tavoline, freskuese e vogel tavoline, ventilator muri.


Aksesore kuzhine

Sete lugesh, pirunjsh, thikash dhe tiganesh.

Historiku

D&T Catering Albania shpk ka një eksperiencë te gjatë në fushën e pajisjeve profesionale për bare dhe restorante. Ndër vite kompania ka përmisuar teknologjinë e produkteve të saj duke futur në treg shumë pajisje për të lehtësuar punën në shumë kuzhina restorantesh. D&T Catering Albania shpk bashkëpunon me kompani prestigjoze në fushën e pajisjeve për bare dhe restorante. Kjo ka bërë që kompania të njihet për cilësinë e produkteve të saj dhe për alternativat e shumta që ofron për një kuzhinë profesionale ne tregun Shqiptare, Kosovar dhe Maqedones.