Kategorite

FRIGORIFERET

22 Produkte

Ne kete kategori do te gjeni frigorifere banak, frigorifere per bar...

Shiko produktet

LINJA E AKSESOREVE

57 Produkte

Kjo kategori permban te gjithe aksesoret qe i duhen kuzhines suaj s...

Shiko produktet

LINJA E BAREVE

7 Produkte

Ketu do te gjeni pajisje per bare si: banake dhe aksesoret per bare.

Shiko produktet

LINJA E LAVAPJATAVE

2 Produkte

Kjo kategori permban lavastovilje dhe lavamane inoksi.

Shiko produktet

LINJA E MAKINERIVE

8 Produkte

Kategoria permban pajisje mekanike si: afetatrice, grirese mishi, s...

Shiko produktet

LINJA E NGROHËSVE

10 Produkte

Kjo kategori permban produkte qe mbajne ushqimin ngrohte gjate gjit...

Shiko produktet

LINJA E TAVOLINAVE

2 Produkte

Ne kete kategori do te gjeni tavolina inoksi te nevojshme per kuzhi...

Shiko produktet

ME TE SHITURAT

6 Produkte

Ketu jane te permbledhura te gjitha produktet me te kerkuar nga kli...

Shiko produktet

NE OFERTË

5 Produkte

Produktet e kesaj kategorie jane ne oferte per nje kohe te shkurter.

Shiko produktet

PAJISJE ME KORENT

8 Produkte

Ne kete kategori do te gjeni pajisjet me korent si: soba, mikrovala...

Shiko produktet