Paisje

banjemeri-4-tasa
brumatice-60-Litra
Brumatrice-30.20litra
fetarice-sallami-300.275.250
grirese-perimesh-9dhe6Litra
grirese-perimesh-dhe-djathi
makine-mishi
makine-mishi-2
makine-mishi-2
makineri-per-birre-dopje
makineri-per-birre-teke
mikser
Mikser 60L
ngrohese-byrekesh
ngrohese-byrekesh me uje
Qeruese patatesh
qeruese-perimesh
sharre-mishi-3fazor
sharre-mishi-monofaze
thekese-buke e madhe
thekese-buke e vogel