Rreth Kompanise

Kompania D&T ka me shume se 20 Vite ne tregun e paisjeve per Guzhina Bare dhe Retorante. Me nje staf te kualifikuar qe siguorn asistece teknike ne cdo koh dhe ne cdo vend te territorit Shqiptare.

Paisjet e nje cilesie te larte dhe kualiteti ne sherbime bejne kompanine tone Lider ne kete pjese te tregut te lire Shqiptare.

Cfar thone klientet

Kompani lider me cmime konkuruse

Resort Velipoja

Faleminderit per punen e palodhur dhe asistencen teknike ne cdo koh.

Restorant Vlora

Faleminderit per cmimin me te mire ne treg dhe per ndihmen qe me dhate per picerine time.

Pizza Tirana